Constructorul britanic de automobile vine cu un nou video explicativ prin care vrea să te convingă să adopți o poziție cât mai corectă la volanul mașinii tale.

Chiar dacă (și suntem siguri de asta) ți-ai găsit locul tău cel mai comod la volan ar trebui să arunci o privire și peste acest video. Cu atât mai mult că este recomandat pentru siguranța ta, iar aici, fără să fim acuzați de sexism, am vrea să atragem atenția doamnelor și domnișoarelor. De multe ori, surprind colegele de trafic într-o poziție foarte periculoasă la volan, prea apropiate de volan și mult prea înclinate în față!

Primul sfat corect, ar fi să nu aveți nimic în buzunare! Următorul pas este să vă asigurați că aveți spatele complet lipit de spătar și că ați aliniat tetiera pe aceeași înălțime cu (,) capul dumneavoastră.

Genunchii și coatele ar trebui să fie ușor îndoite, în exercitarea controlului pedalelor sau volanului. Ajustați scaunul pe lungime pentru a obține acel mic unghi, dar și pentru a vă asigura că piciorul este complet pe scaun și nu ”în aer”. Umerii la fel, îi lipiți de spătar și trebuie să rămână în contact cu scaunul chiar și atunci când virați.

Nu știm de ce ar face Jaguar un astfel de video dar cu siguranță că este binevenit ca un remind pentru mai mulți șofeir. Totodată, am zis să vedem cine mai promovează astfel de lecții în online și găsind filmarea celor de la Recaro, era păcat să nu o adăugăm aici.

NICIUN COMENTARIU