Top 5 accesorii auto pentru vară recomandate de EUautopiese

488

Obosit de carantină și autoizolare? Îți imaginezi deja cum vei petrece vacanța de vară? Iubești să călătorești în vacanțe cu mașina proprie, deoarece este mai confortabil și e adaptată tuturor cerințelor tale? Noi știm că șofatul confortabil dă ton oricărei călătorii, indiferent de distanța parcursă. Iată de ce magazinul de piese auto euautopiese.ro vine cu o ofertă specială pentru Top 5 accesorii auto pentru călătorii relaxante în zilele toride de vară. Garanția calității, diversitatea produselor noastre, dar și livrarea rapidă până la ușă, sunt cartea noastră de vizită.

  1. Parasolare

Mai ții minte momentele din zilele toride, când deschizi ușile mașinii parcate în stradă și simți că ai intrat într-un cuptor? Atunci ar fi bine să investești într-un parasolar. Accesează Euautopiese.ro și alege un parasolar eficient, cu folie specială reflectorizantă sau fabricat din material textil pentru exterior. Cel mai bine ar fi să le folosești pe partea exterioară și pe cele din folie pentru un rezultat 100%. Bucură-te de răcoare în interiorul mașinii parcate, chiar dacă afară sunt +30oC.

  • Frigidere auto

Frigiderul auto îți asigură băuturi răcoritoare și alimente proaspete în călătoriile lungi. Cele mai performante frigidere auto dispun chiar și de un congelator – astfel că pot răcori instant produsul mult dorit. WAECO a creat Geanta frigorifică ideală, – inserată într-un rucsac sau bagajul de mână, confortabilă pentru picnic sau drumeții.

  • Kit de reparație auto

Vara, ai la fel de multe șanse să te alegi cu un pneu spart în cel mai nepotrivit moment. Pentru a ieși ușor din astfel de situații jenante Euautopiese.ro îți vine în ajutor cu o gamă largă de kituri de reparație anvelope, potrivite pentru automobile, chiar și biciclete. Acestea te vor ajuta să sigilezi perforațiile, ca să te poți deplasa în siguranță până la cea mai apropiată stație de deservire auto. Poți alege între seturile tip sigilii, compresoare  sau un kit de reparație anvelope complet. Selectează-l pe cel potrivit, în funcție de anvelopele autoturismului tău (anvelope fără tub sau cele cu senzori cu presiune). Mai multe informații găsiți aici.

Vezi și alte accesorii must-have în sezonul cald…

  • Filtru aer, aer habitaclu

Fără îndoială că vrei să respiri aer curat în mașină atunci când soarele este nemilos iar geamul deschis ți-ar putea crea incomodități. Iar pentru a fi sigur că nu inspiri tot praful din filtrul de aer și bacteriile depozitate acolo peste iarnă, schimbă filtrul de salon! Oferă-le celor dragi un aer curat, proaspăt și răcoros, fără risc de bronșită sau alergii!

  • Suportul pentru biciclete

Vara este perioada perfectă pentru a explora natura, iar drumețiile cu bicicleta îți pot aduce cele mai spectaculoase priveliști din locuri greu accesibile automobilelor. Nu renunța la beneficiile mersului pe bicicletă, optează pentru suportul de biciclete, de tip portbagaj spate sau pavilion și bucură-te de vară!

Echipează-ți  mașina  pentru sezonul estival eficient și fără să te doară la buzunar, doar în magazinul Euautopiese.ro.

NICIUN COMENTARIU